Mobiele navigatie Menu
U bevindt zich hier: home » etalagefiguren

Etalagefiguren

De Mannequinfabriek verkoopt nieuwe, zo goed als nieuwe en gebruikte etalagefiguren. Onze nieuwe etalagefiguren zijn van het kwaliteitsmerk CATWALK Mannequins. Zie ook www.catwalk-mannequins.com. Ook verhuur en inruil van etalagefiguren is mogelijk.


Gespecialiseerd in etalagefiguren

De Mannequinfabriek is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte etalagefiguren. De juiste etalagefiguren blazen leven in elke collectie en creëren stopkracht! Dat ga je zeker terugzien in je resultaten. Natuurlijk zijn gebruikte etalagefiguren een stuk goedkoper dan nieuwe etalagefiguren. Gebruikte etalagefiguren hebben uiteraard wel in min- of meerdere mate gebuikssporen. De Mannequinfabriek biedt alleen hoge kwaliteit nieuwe en gebruikte etalagefiguren aan van topmerken. Een goede kwaliteit etalagefiguur is herkenbaar aan een goede houding en pasvorm, goede sluitingen en hoogwaardige lak.


Etalagefiguren nodig? Wij adviseren u graag

De Mannequinfabriek adviseert u graag welke etalagefiguren het meest geschikt zijn voor uw winkel en doelgroep. Uiteraard vrijblijvend! U bent van harte welkom op de Ter Huivra 2 in Joure, centraal gelegen in het noorden. Bel 0513-415426 voor meer informatie of een afspraak.


Benieuwd naar onze nieuwe webshop en de nieuwe etalagepoppen voor 2018?
E-mailadres

Anti SPAM code: