Mobiele navigatie Menu
U bevindt zich hier: home » paspoppen-te-koop

Paspoppen

De Mannequinfabriek verkoopt nieuwe, zo goed als nieuwe en gebruikte paspoppen. Onze nieuwe paspoppen zijn van het kwaliteitsmerk CATWALK Mannequins. Zie ook www.catwalk-mannequins.com. Ook verhuur en inruil van paspoppen is mogelijk.


Gespecialiseerd in paspoppen

De Mannequinfabriek is gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte paspoppen. De juiste paspoppen blazen leven in elke collectie en creëren stopkracht! Dat ga je zeker terugzien in je resultaten. Natuurlijk zijn gebruikte paspoppen een stuk goedkoper dan nieuwe. Gebruikte paspoppen hebben uiteraard wel in min- of meerdere mate gebuikssporen. De Mannequinfabriek biedt alleen hoge kwaliteit nieuwe en gebruikte paspoppen aan van topmerken. Een goede kwaliteit paspop is herkenbaar aan een goede houding en pasvorm, goede sluitingen en hoogwaardige lak.


Paspoppen nodig? Wij adviseren u graag

De Mannequinfabriek adviseert u graag welke paspoppen het meest geschikt zijn voor uw winkel en doelgroep. Uiteraard vrijblijvend! U bent van harte welkom op de Ter Huivra 2 in Joure, centraal gelegen in het noorden. Bel 0513-415426 voor meer informatie of een afspraak.


Benieuwd naar onze nieuwe webshop en de nieuwe etalagepoppen voor 2018?
E-mailadres

Anti SPAM code: